Sunday, January 30, 2011

Minie Mouse tiyut !

Bertempat di sebelah rumah.
Waktu malaysia : 12.34 tengahari,
Berlansung satu majlis hari jadi.
Yaho !.
macam hari jadi kite lak. Hepy mengalahkan tuan punya besday ^^

Tuan punye desday baru sahaja berumur 2 tahun.
saye ?
22 tahun..
wiit ! wiit !

TING TONG !
mula mula dapat Invitation card.
Kehadapan tuan punye rumah yg comel ! anda dijemput ke.. Blabla ~ sterusnye..
Tema : mesty hitam, pink, and putih okeh !
kalau pakai kaler lain tak boleh makan kek :) 

 
Bile dah pakai baju yang ikut tema baru boleh amik cupcake satu !

Cupcake ni sangat comel taw

Minie Mouse terperangkap dalam bekas lutsinar .

kek pun nak Minie Mouse oke.
Tiyut sangat.
yang hitam tu telinga Minie.
Bukan tikus tengelam dalam cup cake.
nnty takde sape nak makan.

 nil lah besday gil.
Aryssa ! 
Dah bagi hadiah baru tak nangis. haih. demand taw dak ni. ^^

 " umi : jom lah amik makanan.
Angah : malulah . ngee !"

makanan saya. siap amik banyak kali nugget.
mase nak amik kali ke 2 dan seterusnye, 
buat buat muke konon baru pertama kali ambil.

3 comments:

TunTeja said...

wahhh.comel!! happy birthday arissa :)

Ila Aqilah said...

cik fini 22 tahun tak buat birthday party? nanti bleh jemput cik aryssa..hehe..
comel gile cupcake dia!

Nur Affini Mohd Mashudi said...

k dayah : tiyut kan ? ^^
k Qilah : bukan saje buat bday party pun tak dpt. nak dpt wet raye pun org teragak2 nak bg.hee :)

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...