Sunday, November 4, 2012

Perubahan 2007 - 2012

Assalamualaikum..

kini, kita senang menunggu untuk memasukkan barang yang telah di pek
dengan cantik ke dalam kereta saje.
walaupun barang tak banyak,
tapi dah siap bungkus sebab tak sabar nak balik. *lompatlompat

dalam gembira ni ade jugak sedih
sebab dah tiba masa untuk meninggalkan kampus..
setelah 5 tahun setengah kat sini.
banyak sangat kenangan kat sini.

masa first kite dapat IPG Kampus Temenggong Ibrahim ni,
takut jugak sebab tak pernah jauh macam dengan family macam Utara Selatan.
tapi kita kuatkan diri untuk cuba berdikari.

family kite jauh masa tu duduk kat perak.
kite sorang je yang study jauh jauh.
walaupun bukan overthesea.
tapi kalau naik bas dari perak ke johor ni, 8 jam.
tido bangun balik sebelasratuskali pun tak tentu sampai tau. huuu..

rasa macam baru je semalam daftarkan diri kat sini.
dengan pening pening lalat nak pergi daftar sorangsorang
angkut baldi, bantal busuk, beg baju, dan semua jenis beg naik bilik (^^)

sekarang
tak tahu nak buat ape kat bilik.
sebab exam dah habis.

hanya tunggu taklimat SPP hari selasa ni
dan ada lagi perkara *dokumen yang tak settle dengan HEP.

takut jugak sebab dengar banyak khabar angin yang tak baik
ape ape pun,
berharap semua bakal guru dapat dipostingkan.

jom kite imbas kenangan kite dulu.
daripada muka belasan tahun sampai lah umur 23 ni :)
tahun 2007 - 2008 
masa foundation. setahun setengah.
muka memang baru lepasan SPM.
bukan lepasan larian ye.

masa foundation ni memang banyak sangat aktiviti luar.
sampai warna kulit dengan warna tanah pun tak dapat beza. *bandingkan pikcer sebelah kiri sekali 

 tahun 2009
ini adalah semester 1 PISMP
waktu ni dah jadi senior sikit.
waktu ni kite agak aktif
sebab banyak program maktab

2009
masa ni pulak masih lagi kebudak budakan.
sebab gambar pun nak glitter glitter.
ala ala princess (^^)v 
 2010
muka sedang meningkat dewasa.
dah tahu tentang selok belok Jb.
dan dah tahu menjahit juga (^^) *motip?

2010
aktiviti tahun ni agak banyak
contohnya :
program anak angkat
raya korban kat rumah lecturer
camping PPIM

2011
tahun pertama kita buat spek (^^)

2011

2012
tahun ni lah kite alone.
kakak and abg kite dua dua kawin tahun yang sama. yeye! 
tak sabar nak anak sedara. :)

kalau tengok muka memang lain dari zaman dulu. sekarang dah matured sikit.

kita tak tahu nak komen ape (",)
2012

ting ting ting !
umur saya dah 23 tahun (^^)
insyaAllah akan menjadi cikgu dan anak yang baik.
AMIN..

13 comments:

mohd hafidz said...

Aminn..dh bole kawen dh tu..huhu

Nur Affini said...

oh. belum belum.
masih muda
dan tak cukup duit :)

deathPanda said...

Makin lama makin comel, makin mtang... ^_^

Ila Aqilah said...

fini makin lama makin cantik kot! jelesh! hehe

Nur Affini said...

Panda : pertama tu bukan. yang kedua tu iye ^^

Kak Qilah : bukan cantik. matang je. Hee ^^

deathPanda said...

Yg ptama tu yg mgkn iye, yg kdua tu bukn...huhu

mohd hafidz said...

Emm..stuju2 :)

mohd hafidz said...

Emm..stuju2 :)

mohd hafidz said...

Xpe..ummi tun tijah leh sponsor..xgitu??huhu

athirahmazlan said...

selamat menjadi guru! kite ade 2 tahun lagi.eheee

Nur Affini said...

Attirah : gd luck :)

Mihevoli said...

comeinyeee dia... =]

*cm kenai je kain batik tu..hihi

Nur Affini said...

haah. memang macam biasa je dengan kain batik tu. ngee~

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...