Friday, November 2, 2012

kisah-kisah akhir Sem 8

sekarang tengah mod perpisahan.
maklumlah 
tinggal beberapa hari je lagi untuk meninggalkan kampus

rasa sayang dengan maktab.
mesti lah semua kenangan pahit, suka duka semua ada tersimpan kat sini.
sebab dah belajar kat sini 5 tahun setengah.
kalau ikut sekolah dah nak masuk darjah 6 da :)

semalam kiteorang makan di Malay Village
bersama tutor Mama Cheng dan pembantu TRT, Kak Nora
mula jamuan makan jam 5.00 ptg.
sampai jam 7.00 mlm.

depan malay village






muka pengharapan makanan akan sampai pada kadar yang segera



acara suap menyuap kek.
Happy Birthday Madam Cheng ! :) 
may God bless u

antara makanan yang ada :
sayur hijau

tomyam

ayam


nasi

ikan

lepas tu ramai ramai pergi Danga City Mall,
jalan macam lawatan sambil belajar budak tingkatan 5.
pergi main bowling.
sebab duit kelas ade lebih :)


tada.
kasut boling Saiz 3 ni.
tu pun terbukak bukak

balik bilik, 
tetibe Fas Comel bagi benda yang super comel ni !
rilaaaa !
dapat hadiah walaupun birthday kite dah lama lepas.

ni bekas Hp.
comel sangat.
rasa nak geget geget telinga Rila ni.


terima kasih Faz cayang :)

...
Dalam minggu ni jugak banyak benda terjadi.

cerita 2
dapat hadiah angah bagi sebab baru balik Korea :)
dapat stokin GangnamPink, brooche, Tshirt, dan Bear !

suke suke suke  
  
seksi kalau pakai stokin ni.

...
Cerita 3 
umi hilangkan tiket bas fini.
kelam kabut cari
lepas tu pergi balai polis buat report
untuk sahkan  memang betul hilang tiket.
then hari ahad hari tu, kite naik bas bukan guna tiket bas.
guna kertas report polis. hee
last balik Jb naik bas ni macam macam berlaku
yelah lepas ni tak tahu bila nak datang Jb lagi :)
dah habis belajar. 


...
cerita 4
lepas balik Jb,,
baca baca buku,
lusanya Exam.
2 hari berturut.
sampai tengok kertas nak study tu
macam tengok durian.
sebab kalernya kuning.. huuu

mata tak kelip kelip tengok kertas.
macam tu le jadinya

ni keadaan meja study week.

...
cerita 5
makan makan
hari tu angah bawak family pergi makan makan kat Khao.
untuk banje umi makan sempena birthday umi. 
Khao dalam bahasa Thai ialah Nasi :) 

kite dapat tangkap gambar chopstik saje :)

...
cerita 6
kisah kajian tindakan.

setelah pergi balik pergi balik jumpa lecturer
untuk semak Kajian Tindakan kita
akhirnya
kajian kita dah sedia untuk dijilid.
macam tak percaya *gosokgosok mata

lepas tu nak jilid,
nak print tu salah, buang, salah, buang
then jadi macam ni :)

katil jadi mangsa.

hasilnya !
kajian yang telah dijilid :)
Alhamdulillah

ok sekarang jom kite kemas barang ! :) 

ps : masih berada di kampus



1 comment:

mohd hafidz said...

Emm cari la ehem2 org jb..bru leh dtg lg..huhu

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...