Monday, January 17, 2011

ini kisah saye !



Terkena tag dengan kak Dya  kakak paling cute di alam semester . dan budak tiyut juge iaitu Izz.. so. nilah sesi kenalkan diri (taa'ruf) saye.
Hye ! nama saye Finiey !. Ini kisah saye sorang.... *lompat lompat

Arahan : 
"Once you have been tagged, you are supposed to write a note , with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated"


  1. bersifat pemalu kalau tak kenal orang, Banyak cakap kalau da kenal orang.
  2. gemuruh kalau bercakap di khayalak ramai. Tapi sekarang kurang sebab nak jadi ticer.
  3. suka barang kiut2 macam budak umur 4 tahun. suke Hello kitty !
  4. suka tidur awal. bangun awal juge even weekend
  5. suka tengok tempat yang clean n clear. 
  6. tak suke Mr Crabs tp suke Seponbob sebab dye periang dan semua orang sayang. Huu
  7. suke bear bear tapi kat bilik ni takde..
  8. Girlish. kalau boleh nak pakai Gaun hary hary :) 
  9. Bukan Tomboy. sebab saye girlish laa !
  10. suka baca motivasion Books. tak suke novel. 
  11. suka makan. dan badan pun dah temok. exer..sicee... Fuh Fuh
  12. nak grad dan jadi guru yang disayangi murid.
  13. kalau jumpe budak tecik mesty sih bagi kish kat pipi kanan pipi kiri saye. Ecece.. caring nye
  14. tak suke tengok cerita hantu. nanty malam malam termimpi mimpi.
  15. suka buat milo  sebelum tito
  16. teringin nak jadi model muslimah. wiwit !
  17. kurang suka perisa strawberry. Suka Chocholate
  18. suka pakai selendang. Tapi tak tahu nak lilit camne
  19. suka ada orang sayang dan sayang orang
  20. suka bagi miaw miaw makan tapi tak suke dye ikut kita sebab mungkin dye ingat dalam poket kite penuh friskies !
  21. takut guruh.
  22. tak tetap dengan tandatangan
  23. tak boleh lupa kenangan terindah.
  24. Romantik ^^
  25. suka menari. tahu Menari Zapin.. kadang2 sampai uplod Youtube sbb nak tgk orang menari
  26. tak tahu kenyit mate, gerak telinga dan pusing lidah.
  27. tak suka makan ayam atau daging dan daging rusa, dan air gas (mmg tak minum). kalau mam ayam.. jus makan hujung kepak je. sebab takde isi.
  28. Agak gelabah kalau tak jumpe barang yang dicari
  29. kalau kecik kecik dulu tak jumpe barang, kene nangis baru barang tu jumpe.
  30. kecik2 jugak suke tangkap kerengga dan kupu kupu. Punye Kejam. -.-'
  31. boleh tulis lagi ?
  32. tak boleh ?
  33. 25 tak cukup.. Waa ~
  34.  : ) : ) : ) taruk smiley banyak2 menandakan saye sgt happy ^^




4 comments:

Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri said...

banyaknye... xaci...

Ila Aqilah said...

tak cukup 25!
fini dah ada org syg ;)

ziEmiRa_Amira Izzati Hamdan said...

hehehe..saye tiyut.. >.<

TunTeja said...

kakak paling cute di alam semesta?!!!
hahahahahaha...maluuuuu i :p

thanks buat tag ni dik :)

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...