Saturday, September 3, 2011

cerita ketupat rendang 2011

rasanya sempat lagy saya nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
da makan ketupatrendangrendangtoklemangkuihraya.. Fuhfuh..
oleh kerana raya ni cutinya agak panjang, maka 
banyak lah juga makanan yang dah ditelan digigit dan dikunyah.

perkara biasa yang dibuat pagi raya :
mandi sunat.
minum air.
pakai baju tercantik sekali.
salam salam mintak maaf.
mintak duit raya*itu tak dilupakan :)
pergi semayang raya.
jalan jalan.

cakap banyak banyak pun bukan baca sangat pun kan. hikhik..
jadi layan lah pikcer yang telah di edit sendiri.
*iloveediting*

menggunakan camera EOS 500D*bukan sy punye,
 inilah hasilnye. peace!


family saye

ni set up kamera buat capture 10 kali. kelam kabut. jadi ini jelah yang jadi

dad and mom. Muahh !

angah tukang fotographer tak terlatih


tangkap gambar dua dua pulak

iki pandang tempat laen ok.

dengan angah. budak ni dah keje. So mintak kat dye lah.
*Angah nak Blekberry !

babai ! itu je

ucapan ikhlas dari saya..

I met Iman, Taqwa, Patience, Peace, Joy, Love, Health & Wealth today.
They need a permanent place to stay.
I gave them your address.
Hope they arrived safely to celebrate Idul Fitri with you.
May Allah bless you and family.


No comments:

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...