Friday, September 23, 2011

happy birthday umi cayang

umi..
pini kat sini.
tak dapat nak bagi hadiah kiss pelok kat umi..
Doakan semoga umi panjang umur
murah rezeki dan 
bahagia dunia akhirat.
cayang umi..
HAPPY BIRTHDAY !




ni masa me and my mom pergi minum kat Secret Resepi.
cweetnye kan :)

2 comments:

~ilisyazwani~ said...
This comment has been removed by the author.
TUN TIJAH said...

Thx dear, awal2 lagi dah wish untuk ummi. Tak de adiah pun xpe tapi masih ingat pd ummi.
Ummi sedih juga hari ini sbb angah dan iki lansung tak ingat ummi. Yang peliknya birthday kawan2...ingat sangat. Siap bagi kek dan wish happy birthday dear. Entahlah, kadang2 anak tak hargai lansung insan yg telah melahir dan membesarkan mereka.

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...