Monday, December 20, 2010

Edisi Ciken cop.

sebenarnya sudah lame tak pekena ciken cop ni.
Akhirnya dapat juga.
Slalu dapat makan kat Epoh.
Sekarang jarang balik sane.
Pukul 11 lebih dah ada kat "Secret Recipe".
Nak try makanan dye.
Slalu dapat makan kek je kan.
Hari ni try Ciken Cop pulak.
tapi bukan ciken kot. Lembu kot.
ini. Boneless taw ! *dapat makan dengan puas tanpa gangguan tulang temulang :)
Bukanlah mereka ini menternak lembu yang tiada tulang.
boleh bayangkan lembu tanpa tulang ? Isk isk




Umi ku cayang :)

One for Me One for My Mom ^^

Maafkan saye tak dapat menghabiskan kamu ye wahai daging.... 
kamu terlalu banyak dan berchese pule tu.
walaupun saye tak makan sangat daging ayam ke or ape jenis yang berunsur daging.
Tapi saye tetap mahu order kamu dan akan makan kamu lagi.
.

4 comments:

Ila Aqilah said...

wahaha..fini sangat rugi tak abiskan..isk
kalo akak ada, mesti akak tolong abiskan..haha

Nur Affini Mohd Mashudi said...

mmg tak boleh habis ayam..
Sebab tu kalau pegi kepci cuma order ciki meal je :)
Dapat adiah lagi ! Hikhik

Ila Aqilah said...

haha..ye ke?
umur cam fini bleh lepas ke bli ciki meal =p

Nur Affini Mohd Mashudi said...

Boleh! boleh. ciap orang tu kluarkan sume mainan suh fini pilih mane nak :)

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...