Wednesday, December 22, 2010

Contest Aku dan Generasiku.


Si cantik manis ieqa ni buat kontest.
Jadi kalau ada contest mesty saye join.
Ibarat di situ ada semut,
di situ ada tenggiling :)
Anak murid jangan ikut ticer fini ye

Syarat-syarat pertandingan:

  • Jadi Follower blog ieqa.
  • Copy banner kat atas dan letakkat  entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini. *tak nak letak kat sidebar pon tak pe. Tapi wajib letak kat entry ok*
  • Buat satu entry tentang contest ini seperti saye buat ney. Tajuk: Contest Aku dan Generasiku.
  • Upload gambar anda bersama-sama anak didik/murid anda. [tak kisah bilangan murid tu. Sorang pun boleh ok].. jangan anak tekak sudah la ye !
  • Tuliskan pada caption:

1) Anda cikgu dari sekolah / IPG / IPT mana.
2) Cerita tentang gambar yang dipertaruhkan. Contoh: "gambar ni diambil masa buat praktikal / PBS di................." haa, paham tak?? hehe

  • Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada komen si dia
  • Tarikh tutup contest pada 11 / 1 / 11. (11 Jan 2011 @ 11.59 p.m). 



Jadi nilah saye punye :)



Hello hello heloo !
Name saye fini.
Pangey saye ticer Fini ye ! :)
Sudah pandey ticer sebab nanty senang nak pangil diri sendiri kat sekolah.
Walaupun belum praktikum.Hikhik
Tahun depan sudah mule praktiku.
Eh.
Lupe pula.
Nak jawab soalan dari IPG mane kan.
Saye dari IPG KTI 
IPG Kampus Temenggong Ibrahim.
tak tahu kat mane ?
Johor bahru la adik manes ^^


gambar yang pertaruhkan ini adalah 
hasil PBS bersama 3 orang cicer yang tiyut miut.
salah sorangnye adalah Is 
Is. kak fina promote ni :)
Ini  PBS saye yang terakhir (4). *nangis
Sebab tak dapat nak berhoney moon kat sane lagi.
4 stud dan 4 ticer
boleh buat pasukan tarian :) Heha.

OK tu saje.
Tetibe teringkat kamu bertiga.
Bile lah boleh jumpe kamu lagi ye..



5 comments:

iszieylyanziy said...

hahah,,akak,,promote eh,,is baru ingt nk letak gmbr ni jugak,,naseb baik akak letak dulu,,hehe,,nnt is buat jugak,,nk join gak contest ni,,ehehehe,,syg akak lebih lah :)

Nur Affini Mohd Mashudi said...

syg Is lebih 2,3,4 juga :)

Ila Aqilah said...

cam menarik je contest ni
kalo rajin mau joinlah..=)

Nur Affini Mohd Mashudi said...

Join lah :)
untuk ticer je..*tukang promote

IMANSHAH said...

alam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...