Tuesday, October 12, 2010

Diary Guru.

Hey.
Ehemehem.
Assalamualaikum wbt..
Awk semua.
Nak tau tak.
Yang taknak pun kene dengar juge lah!

Semalam saya n geng saye wat tarian katak monyet dan perkusi pule .
Bukan katak monyet lah. Katak dan monyek.

"Kita kena berkorban sesuatu untuk dptkan sesuatu."

Macam ini.
Berkorban masa untuk dapatkan persembahan yang baik.
Contohnya, dah 2 malam kami buat latihan.
Semua ney adalah untuk esaimen Seni dalam Pendidikan (SDP).

Best kan ?

Kalau jadi ticer, dapatlah wat benda ney.
Apa lagi, pegy apply cepat !
Nanti abes pule borang.


Alian dari langit. Ini katak sebenarnya. Ada rupa katak tak ?
Fine. Geleng sekali cukup. Tak payah geleng sampai 7 kali.

Perkusi guna alatan terbuang. (baldi, tong sampah, cawan, copstik, botol, kunci)
Tgk lah muke saya yang sangat mmberi perhatian itu.

Topeng katak dan topeng beruang ku.


Cuba teka siapa saye ! *mana Putera Katak saye.

Baldi terpakai.

Bekas susu anak pun jadi.

Bunyi cawan ni yang paling ketara.


1 comment:

TUN TIJAH said...

umi dah pernah tengok miming tarian katak tuh masa family day di Gambang dulu...adik x pi masa tuh....

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...