Sunday, May 20, 2012

Tanjung Balau 2


ini sambungan untuk percutian 1 hari semalam.
bukan 2 hari 3 malam.
tapi satu hari dah penuh satu entry.
nampak sangat eksited
tak penah pergi pantai
huuu
...
lepas makan, 
terus lari laju laju kat air pantai tu.
sampai ketam pun takut nak keluar dari lubang.
sebab ingat ada raksasa lari.

kite tak mandi pun.
sebab ayah kite tak bagi
so jadi tukang jaga beg.
tukang jaga ayam,
semua tukang jaga lah.
kira boley buat kerja part time ni :)

lepas tu dorang  naik darat
makan.
lepas tu sambung balik lari lari kat air.
masa ni kita jain pergi celup celup ibu jari je.
bayangkan airnye sangat jernih.
dorang kata, dah rendam had ketiak pun masih agak jelas lagi

lepas habis main kocak kocak air, 
pergi mandi dan beli ice kelim 2 ringgit
kalau 2 tingkat.
kalau nak 3 tingkat kene bayar 3 ringgit :)

sebelum balik,
jalan jalan jap kat area sini.
ada chalet *tapi tak pergi la
ada muzium.
pergi kat luar je. sebab macam dah tutup
tak bagi kami masuk

lepas tu, 
konvoi semula ke maktab.
balik dalam jam 730 malam.
alhamdulillah.

dapat tengok tanda kebesaranNya
dan dapat nikmatinya.
Amin.

pusing pusing sekitar pantai

hari yang indah !

guling gulingkan ayam barbeque

mula mula sampai

tunggu ayam masak


lama betul tunggu ayam masak

mano la api den ni
tak muncul muncul
Ishk.

beli air hulk

depan Muzium Tanjung Balau

sekian ! 
(^^) v

3 comments:

Anonymous said...

nanti dtng ngan abah, bleh mandi yer...miss u

ummi cyng

finiey said...

hee.. dtg ngn abah ke ntty?

Anonymous said...

abah kata dia boleh ikut...nak stay kat mana nnt tp abah kata cari otel otw jer...huhu

ummi cyng

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...