Tuesday, November 1, 2011

DIY beg comel

semalam setelah penat *ehem* baca buku
tanda tanda mau buat benda lain tetibe muncul
 lalu kaki pun berjalan ke almari 
dan
.
.
.
jumpa !
kain yang dah dibeli dulu untuk buat pensel case Si Dia
hadiah advance birthday Si Dia

pastu duduk diamdiam atas katil sambil jahit.
tanpa mesin jahit kesayangan
sebab dah bawak balik rumah
memandangkan exam jahit dah lepas. 
hoho

beg comel buatan sendiri ni simple je.
warna merah hitam

boleh la bawak isi pensel
atau make up

tadaa ! 
siap hanya satu malam saja

tak lupa kene letak nama sendiri :)


bersama En Lembu yang banyak membantu.


En Lembu jangan gigit hati saya 

oh tidak ! 

ape motif telefon tu kat situ.
En Lembu nak ye.
nanty kite suh mak kite beli satu untuk En Lembu
tapi yang boleh minum punye la :)



kat zipnye ada renda.
bagi comel sikit


overview

cian En Lembu jadi tempat cucuk jarum peniti.
bersabarlah ye.




love qoute :)


review beg comel untuk Si Dia
yang ni dah buat lama dah :))

4 comments:

Lehrer Afiq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
finiey said...

welkam <3 :)

ziEmiRa_Amira Izzati Hamdan said...

untung ler abg apong....

finiey said...

is : :)).. Mr H camne :P

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...