Saturday, November 13, 2010

Cinta craft giveaway.


w0owowowowowow !
sampai..

*cakarcakar dinding.
*tariktarik rambut.
*lompatlompat kegirangan

sebab terlampau terujaa tengok giveaway tu.
saya sangat cinta kepada kraf.
hingga sapu tangan pun boleh buat doll. 
hingga kain cadar boleh buat dress..
hingga ubat stapler boleh buat gelang.
Oleh yang demikian lah.
saya sangat merariktertarikhebatgempak dengan giveaway ini tahu !
Sila angguk sekali.


g. away ni dibuat oleh sis yang baik herty iaitu cinta-craft

syarat penyertaanya :
Uols kene jadi follower beliau.
buat satu entry khas mengenai give away tersebut dan copy gambar di atas.
letakkan cinta-craft dalam belog list korang sekali yee.
jangan lupe atau buatbuat lupa untuk letak link dalam entry beliau supaya senang nak kesan bau korang.
cepat cepat join. 
ada masa 7 hari lagi.
sebelum giveaway ney jadi milik orang lain.



sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat suke !
sampai tak tahu nak cakap ape dalam masa 2 minit.
(senyap)

*1 minit

*2 minit

oke sudah ( :
kalau dapat ni, habis, sume bantal, pensel case, selendang, beg akan letak button ney.
sampai tak cukup.beli lagi. habis dan beli lagi 
sampai orang yang jual ney dah jemu asek tengok muke yang same beli barang dye.

nak tag orang juge.


kesimpulannye.
saye sangat sukee !


No comments:

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...