Tuesday, November 2, 2010

Holiday : Taman Istana

(kakiku cantik !)


Ini bukan produk kesihatan ke ape ke jadahnye.
Ini betul betul.
bukan main main.
Akhirnye hari yang ditunggu tiba.
eh macam nak kawen je.
Bukanlah.
Sebenarnya,
Esok kaki ku akan ku jejakkan di Putrajaya.
Akhirnya !
Walaupun ada lagi 4 paper yang perlu dihabiskan sebelum cuty semester.
Tapi sempat balik.
Sebab Raya Haji tak dapat pulang ke rumah halaman.
Jadi inilah satunya masa yang sempat.
Tadi.
sempat berjalanjalan kat taman.
Taman ini sangat cantik.
berjalan dengan 2 orang kawanku yang cantik juge.
sampai sudah lupe nama taman sebab kecantikannye.
Haha !
sampai macam tu sekali.

Menggunakan camera henfon yang cuma ada 2 megapiksel.
inilah hasil yang valing vouge yang dapat dirakamkan.

Inilah Nisrin !

Inilah Fatin !

Inilah saye ! wiwiitt !
Haha. Perluke buat bunyi macam tu.

Full length shot. Untuk tangkap pikcer pemandangan
Teringat exam tadi pule kan.

Antara pengunjung/pengguna yang ada.

Tempat ini best.
tapi ada yang tak bes.
tempat ini ditutup kepada orang awam jam 6.45 petang.
So, sape nak jdi princess masuk lepas tu lah.
Jadi kami pun keluar jam 644 petang.
Ok lah.
satu minit sebelum gatenye tutup.
Percaye ke.
Tak sempat
nak pusingpusing
nak golekgolek
nak menikmati keindahan
satu taman.
Sebab tamannye besar.
besarlah dari taman kat rumah saye tu kan.
kalau dapat golek sampai hujung taman sane.
Mate, kaki, tangan ntah ke mana.
sebab penat sangat sampai anggota pun cabut lari !
Haha !
over sungguh.
sebab tak larat sudah.

Oke.
mase untuk kemas beg.
Sebab esok akan naik binatang yang kaki 12 tuh.
teka je. Tak penah pulak kira berapa kaki.

salam.
Jumpe lagi.

*Kepada sesiapa yang sambut Deepavali,
Happy Deewali.
Happy holiday kepada yang bercuty.
termasuk orang ini ye.

2 comments:

TUN TIJAH said...

jalan2 hingga dah sampai PUJ pun.....
penat jalan2 hingga dah tertidor,yer..

Nur Affini Mohd Mashudi said...

( : zzz

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...