Friday, January 20, 2012

Entry sedih oo..

awal awal lagy dah tunjuk muke sedih T.T

kenapa sedih sedih ni?
putus cinta ke? cinta pun takde macamana nak putus kan? isk..
ini sebenarnya entry untuk rumate kesayangan sy skang ni.

lama tak lama sebenarnya dah setahun kami berumate (tapi rasa macam dah 4 tahun bersama)
nanges gembira sama.
tido katil sama,
gado gado manja sama.
minum bekas sama.
makan sama.
share megy bersama.
semua saya buat ngan dye.

tapi, 
jodoh kami tak panjang.
mungkin dye akan dapat rumate baru.

sebab kami yang senior ini 
akan keluar IPG
untuk berkhidmat untuk anak bangsa. :)
ini praktikum saya yang terakhir.
iaitu selama 3 bulan
kat Bandar Tenggara.
dah last year rupanya:)

jarak masa dari IPG ke Bandar Tenggara dalam lebih kurang 1 jam tiga puluh minit
*kalau rempit.
kalau pemandu berkhemah macam kite ni,
dua jam lebih kot :)

bandar tenggara ni jauh sikit dari kawan kita yang lain.
lalu Felda Taib Andak. 
tapi depan lagi,
masuk ladang kelapa sawit.
dan dekat SK Bandar Tenggara 2 tu ada pekan kecil yang sangat comel.

ok.
berbalik pada cerita yang dah tterpesong lebih ni,
apabila kita balik dari praktikum, 
tak dapat nak bermanja dengan rumate kite ni,
sebab mungkin dye akan dapat rumate baru 
iaitu GSTT yang akan masuk kali ke2.

rumate :
rindu kite tau nnty bila kita jauh,
kalau rindu kite, dye tgk pensel box yg kite buat utk dye tu taw,
itu je kenangan yang kita dapat bagi dye.

Maceh banje kite Pizaa td:)
advance birthday la katakan :)
sedih sangat nak tinggalkan dye,
suka dye jd rumate kite.
harap kite dapat jumpa lagi ye.
IMISS U SO MUCH

ini pikcer kami dating kali terakhir sebelum saya berpraktikum


pizaa Fortune :) nyum nyum

kite dengan rumate kita yang tiyut sangat tu :)

air mocha !

pizaa Udang besar,

ini lah budak tecik yang banje kita makan tu :)

Tak nak cakap bnyak banyak 
nanty kite nangis.
waaa T.T

jumpa lagi ye Fatin :) 
babai *lambai lambai.

8 comments:

mira mir said...

alala...... jgns sedih2 pinot :) nnt jmpa la fatin agi k bila cuti ke

mira mir said...

ke bila pinot kawin ke *uhuk*

Mihevoli said...

dulu mira, skg pinot plak.huaaa...sedihnye entri ni.ni mcm nak nanges je ni

affini said...

Mira :awal sgt tu :) pakwe pun xdo..
Fatin : tmimpi mimpi lagy pizaa ritu :))

αкмα нαℓεε∂α said...

alala, pejam celik-pejam celik dah habis practikum kan?
takmo lah cedey2 nanti kalau ade mase,malam2 curik2 bawak kak fatin keluar hehe.
kire kidnap lah tew ^^

mohd hafidz said...

tambah sedih dgn lagu bground ni
..huhu

Ila Aqilah said...

huhu..sweet je fini ngan fatin ni
haish..takpe-takpe, nanti abis praktikum spend masa sama-sama lagi, dah final year ni.. ;(

finiey said...

akma : ting ting ting :) bgus bg idea :) boly try nie..kiki
kak Qilah : huwaa.. cepat masa berlalu
hafiz : mmg cedih :(. mcam tak jumpe dah je rumate kite. baru 3 bulan dah jd macm ni. agagag

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...