Wednesday, December 7, 2011

DIY box

hye my name is Pis.
*kempis* actual name :)

Happy belated birthday kat satunya abang saye
Semoga panjang Umur dan Murah Rezeki yee :) 
i lap u .. ngee
*iki cepat balik ada adiah* kiki

so, for his prezent.
i gave him tis 
.
.
.
.
.




box.
apa pendapat korang tengok box ni?
bored?
Simple?
Pudar?
yes.
itu yang kite nak dengar.

tapi sekarang tak lagi.
Box ni dah jadi kotak yang paling cantik di dunia *overnya :)

.
.
.

cantik kan ?
siap ada nama Iki,
love love,
munge munge
tiyutnye..* ni adiah untuk diri sendiri ke untuk iki ni ?

bahan-bahannya : 


kain felt yang dah gunting alphabet


gam panas.

dan sedikit kreativiti :)
done !

susah jugak kalau budak dah terlebih kretif.
sume bende dye nak tukar.
termasuklah 
.
.



phone case ni.



caranya : 
kain tunang kakak kite yang lebih,
kite potong cantikcantik keliling bunga.
then glu dekat phone case 
siap !

*see, senang je boleh dapat barang yang takde jual kat kedai :)

ni rupa dulu dye.
tanpa hiasan.
*google*

2 comments:

Ila Aqilah said...

kreatifnya fini..huhu..kagum kejap.

akak pun nak kreatif camtu =_="

finiey said...

hikhik. ne ade :) benda murah je. pakaipakai benda yg sama. tak perlu nak beli baru.

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...