Saturday, December 31, 2011

Selamat Hari Sabtu

Hari ni jalan jalan pergi rumah kenduri 
sambil pakai inner satin baru. dan shawl yang kita beli masa di Kemboja tahun lepas. :)
inner ni beli kat sini 
yang shawl tu murah je kat kemboja. 
*kemboja memang barangnya murah.
kita beli 2 dollar lepas minta tawar :)

inner ni kite yang beli tapi my mom yang bayarkan.
Tengkiu umi.
Lap you :)

review kita ttg inner ni : 
inner ni cantik dan senang nak pakai,
lembut, tak keras.
suke inner yang melekap kat muke macamnie
inner ni skali dengan inner neck. 
so tak perlu risau sebab nampak leher.
sebab inner ni dah tolong tutupkan.
itu je.
papai ! :)



lepas makan kenduri kawin,
makan roti kat Deli France pule..
sukenya makan..

yeye ! 
nak pergi makan.






a glass of milk. nyummy :)








tart buahan.*strawberry, kiwi and bluberry jem*
makan sekali dah habis. 
tapi memang sedap.
kalau campak kat laut tu boleh berenang pergi kutip balik

8 comments:

TUN TIJAH said...

the mines yg happening...

Myra said...

cantik sangaT!!myra mintak izin copy pic taw..nak ltak kat blog..

finiey said...

Umi : makan roti pun kenyang kan.. heee
Myra : boley2! :)

aisha said...

Thanks for honestly relating your experiences and opinions and good luck to you.
Chevrolet Blazer S-10 AC Compressor

Areen The Monster said...

mkn bnyk tpi still kurus. jelous la kite gini. hehe

Sakura Liss said...

Waa..bestnya dia p jln2..wink2~ =)

Miss Sue said...

the mines ? ehh jum jumpa..kehkehkeh ..sue selalu lepak situ jugak :)

finiey said...

areen. ne ade.. da temook da ni. wuu..
sakura : jom lah jalan sekali..hikhik.
misssue : kita jarang g sana :)

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...