Saturday, July 14, 2012

Wedding Iki- Cruise Tasik Putrajaya




hari tu sempat balik ke putrajaya.
Untuk attend Wedding Iki.
kat Cruise Tasik Putrajaya.

balik hari jumaat,
then balik Bandar Tenggara balik hari Ahad
penat memang penat.
tapi bila da jumpa family tu tak penat da.

Iki nikah hari Sabtu.
then Ahad tu terus weddingnya. 
buat sekaligus.

pukul 11 pagi da gerak ke tempatnya.
kite uruskan goodies.
tapi sempat sampai pukul 2.oo petang je
sebab nak kene gerak balik Bandar Tenggara.

masa nak gerak balik tu,,
kene la cium kiss pelok sume dengan umi ngan abah kan. 
ngan angah skali *wat lupe lak. hee
rasa sedey sangat.
macam nak nanges.

sebab kene berpisah.
padahal bukan lama pun.
sedey mungkin sebab kite je yang tinggal bujang+tomey kat rumah tu.
so memang kite manja lebey.
tu yang suke tu.. heee.
kalau kite takde mesty rumah tu sunyi.
*hee. perasan tau

....

sekarang lagy seminggu Internship.
lepas tu masuk maktab balik
insyaAllah tahun ni habis.

doakan semoga tahun terakhir ni dipermudahkan.
Amin.

tak sabar nak habiskan study.
lepas tu nak mengajar :) 
jumpe anak murid yang comel even nakal sikit tu beselah kan.

nak sambung master pulak, kalau diiziinkan. 



3 comments:

Anonymous said...

ummi suka bab nak sambung study amik master...lps tuh amik PHD plak....slmt pagi dr.fini....hihi

smoga dipermudahkan semester akhir di IPTI dan berjaya dgn segulung ijazah.

tapi sedey kan sbb xdpt nak amik gambar ngan pengantin yg gojes tu.

ummi cyng

mohd hafidz said...

Aminn...smoga dpermudahkan semuanya :)

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...