Monday, March 18, 2013

Photoshoot

pada hari semalam,
saya telah berlari lajulaju ke Taman Botani bersama Lili
kerana ada shoot bersama
Abg Faisal, Abg Azmie dan lagi sorang abg tak tahu nama =.='
dan kakacantik,Kak Akmal.

hari ni shoot
bersama tudung Koleksi kak Fatma Sofea
dan bersama rumput rumput yang hijau ^^
kita tak pandai pun tangkap pikcer
sebab kita tak aktif sangat shoot ni
jadi muka macam blur + peningpening lalat. macam cerita P Ramlee *motip?
tengs kak Fatma and abgabg Photog sekalian.
nanty kene amik soul banyak banyak.
then simpan dalam Tuppereware
nanti kalau nak shoot bukak tupperware boleh sedutsedut *fuhfuh
ini hasil sikit dari shoot semalam ^^










atas ni kak akmal.
macam muka arab.
tiyut sangat ! ^^

kalau nak tau lagi banyak hasil kerja Abam Azmie yang kebambom tu jom klik sini ^^

4 comments:

Yumna Khazali said...

kawaii ne :)

Nur Affini said...

tq Yumna. kawai eh. ^^

Miey Sakura said...

Soo cute ;) ni utk jual tdg online ke?

Miey Sakura said...

Soo cute ;) ni utk jual tdg online ke?

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...