Tuesday, February 19, 2013

DIY Car Tissue Holder


hari ini projek felt yang dah dibuat adalah tissue holder 
versi kereta.

asik asik yang tecik je
ini kita buat yang besa kebambom.
baru puas hati.

untuk buat projek ni, 
kene guna tali yang boleh tarik tarik tu
kain felt 
dan bunga bunga.

bunga ni susah nak dapat warna comel macam ni.
ni pun beli kat ipoh.
kat putrajaya memang tak jumpa lah benda ni.
bangunan and pokok bunga banyak lah kat putrajaya ^^

projek ni dah lama siap.
maklumkan diri ini sekarang kerja sambilan.
3 bulan sebagai guru ganti Prasekolah.

jadi masa diisi dengan memikirkan apa aktiviti nak buat esok 
dan sesi mendownload lagu kanak kanak ^^

sekarang marilah kita beramai ramai dalam barisan *macam pra pulak
untuk melihat projek Tissue holder versi kebambom.

kita guna warna baby blue dan pink.
dan sedikit manik

kain felt beli di Daiso. 


sebelum letak manik

kan bertambah seri bila letak manik manik ni

ini lah gambaran bila dah letak kat kereta
lepas takde lah kelam kabut nak cari tisu

angkat tangan terus capai ^^

Tengs for reading ^^

2 comments:

Fitrah Ariffin said...

PRETTY! AND CREATIVE HEHEHEHE

Nur Affini said...

tengs fitrah. jom lah try buat ^^

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...