Friday, June 1, 2012

Ili's Solemnization at Masjid Besi, Putrajaya

Hari ni 1 June 2012
satu satu nya kakak kite dah selamat menjadi isteri orang.

yela.
takkan Isteri biawak pulak kan. Miahaha!

masjlis ni berlansung di Masjid Besi.
hari ni je ada 13 pasangan yang nikah kat masjid ni.


 kene lari laju laju pergi cop tempat tau.

kat bawah ni ada
1,2,3,4 .. beberapa gambar je sempat ambil guna HP kita.
banyak lagi gambar yang menarik cantik Kebambom gitu
tapi semua fotografer tu amikkan. 
nanti kalau dah dapat, kite upload laju laju ye.


9 hantaran - perempuan









Solemnization

dengan pengapit. Miahaha!

cute sangat :)

outfit of the day

Kak Intan makeup.

berbesan lah kite :)

Angah.Sikin.Kak Zaty.Finiey

the bridesmaid


saya dah bertukar jadi ALONE. waa :(
*sebab abg and kakak sume dah kawin.

ps : semoga menjadi isteri yang solehah lah ye. Hee ! ILAPYOU..
nanty pergi korea pinie nak teddu bear Besa punyee

5 comments:

Anonymous said...

Dah edit gambar tu yer...cantikkk
Adik x sedih ke. Dari kecil sama2 membesar dan terus melalui zaman dewasa dengan angah...dan kini dia dah jadi hak orang. Ummi rindu gelak tawa adik dan angah bila sembang berdua dalam bilik.

Areen The Monster said...

cantik hantaran tu. suweet je nampak. hee

mohd hafidz said...

Tahniah!

mohd hafidz said...

Tahniah!

paNda said...

Tahniah..pasni tngu mnjdi mkcik plak..huhu

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...