Thursday, August 30, 2012

bulan raya 2012


Masa berlalu dengan cukup pantas.
tak sempat ayam nak bertelur,
pokok mengeluarkan bunga,

kini kita sudah berada di semester yang terakhir iaitu semester 8.
dengan usia yang sudah mencecah 23 tahun,
kite dan rakan rakan kita bersama
mengharungi semua pahit manis kehidupan di kampus.

nanti mesti kita akan rindukan kalian semua.
dengan kenangan kenangan kita

semalam, 
terpahat satu lagi kenangan
beraya di rumah 2 pensyarah.
En Puad dan Pn Rohaya
semua bergerak selepas magrib sebab kita nak berbuka puasa.

semalam kita cuma pakai jubah dan selendang Shasmeen.
sebab dua dua tak perlu iron (:
simple saje
makeup pun cuma pakai Cosmoderm sunscreen+flawless foundation, eyeliner dan lip ice 

bila terfikir balik,
dah lama tak pakai bedak,
sebab nanti kalau pakai bedak, 
bedak tu akan melekat pada tudung,

jd bila dah pakai foundation tu,
tak perlu nak pakai bedak.
*sukee (:




may we all be bless together.
nanti dah posting korang jangan lupakan kita ok.
sayang korang (:

ps : gambar raya takda lagi sebab ada pada kaka saya. nanti kita dah dapat kite upload ye. 

11 comments:

mohd hafidz said...

Nice pic :)..cpt upload..xsbar nk tgk..hehe

mohd hafidz said...

Nice pic :)..cpt upload..xsbar nk tgk..hehe

mohd hafidz said...

Slamat ari raya..maaf zahir n batin :)

Nur Affini said...

Selamat Hari Raya juge (:

mohd hafidz said...

(^_^)

Anonymous said...

Maaf bertanya, yang pakai baju kurung putih pokadot tu aida naquiah ke?

Nur Affini said...

Yup. Aida naquiah. Kawan sekelas. :) kenap ye knal ye

Nur Affini said...

Yup. Aida naquiah. Kawan sekelas. :) kenap ye knal ye

Nur Affini said...

Yup. Aida naquiah. Kawan sekelas. :) kenap ye knal ye

Anonymous said...

Kenal!! Senior saya masa kat sekolah teknik melaka tengah.. :D tapi dah lost contact dengan dia. :( sampai kan salam saya kat dia ye.. :D TQVM >> Aishah Janggi

Nur Affini said...

Aishah Janggi : yup. memang Aida tu orang Melaka. InsyaAllah ^^

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...