Friday, March 16, 2012

Hye Bandar Tenggara. selamat tinggal Putra

habis sudah seminggu honeymoon di Putra dan Ipoh.
sekejap je rasanya
esok akan bergerak balik ke Bandar Tenggara.
menghabiskan praktikum untuk fasa 3 kali ni.

sekarang.
tiba masa untuk melekat kat buku RPH dan rancangan tahunan.
lepas ni dah takde main game MallWorld atau Castleville lagy dah.
main lompatlompat atas sofa.
dah takde dah.

takpe takpe.
6 minggu saja lagy :)
bertabahlah ye.

lepas ni mesty rindu kat family especially Umi.
sebab kalau balik rumah,
orang yang sentiasa teman kita ni mak kita lah :)
cuti seminggu ni dapat balik ipoh dengan mommy saye :)
dating berdua.
jalan jalan.
makan roti nan.
makan jelly,
beli nasik lemak sedap.
then..
ada orang banje tudung, baju dll.. 
mommy kite lah banje :)
sapa lagy 
maceh umi cayang. Muahh !  :)


cuty ni sempat juga beli baju Jeep.
iki banje sebagai adiah belated birthday

lepas ni rindu kat umi lebey la.
ase nak pelok ketatketat macam ni.

with love, Finiey

2 comments:

cikchempaka惄 said...

selamat berjuang menghabiskan praktikum okey? good luck!

TUN TIJAH said...

jauh dirindu, dekat disayang...nak peluk dia kuat2 jg..hihi....
kehidupan harus diteruskan n tabahkan hati melalui setiap pahit n manis dalam liku2 tersebut...luv u

link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...