Monday, April 22, 2013

Fiesta Hot Air Balloon Putrajaya

Assalamualaikum.

pada 31 Mac lalu saya bersama parent telah datang ke Fiesta Belon Panas Putrajaya.
tahun ni belon belonnya agak menarik berbanding tahun lepas.
tapi tahun lepas masa kita pergi awal sikit.
jadi orang tak berapa ramai.
jan boleh jalan dengan suka haty di booth booth kecil.

tapi tahun ni pergi dalam lewat petang.
memang ramai sangat orang ! *facepalm

dan mungkin baru lepas hujan.
so nak jalan jalan kat booth pun tak buleh sesukahaty.
nasib pakai selipar saje.
kalau kotor tak delah kisah sangat.
mihmih

masa ni sempat tengok belon dari jauh je
*lambailambai

gambar *sumber google





menangkap gambar bersama hidung The Smurf *adoila. lubang idungmu totap menjadi pojaan hatyku.


kita ^^
kita suka pakai yang simple simple saje.
metap pun simple.
just pakai sunscreen 
and baju just pakai skirt, t shirt and cardigan
bersama tudung syria.

Sekian ^^

DIY Baby Bib 2

Assalamualaikum.
hari ini telah mendapat order lagy ^^
Horey!
semua order daripada cikgu cikgu sekolah yang baik haty ingin membuat order.

setakat ini saya amik order secara kecil kecilan.
disebabkan kita yang buat sendiri by hand.
gunting gunting sendiri.
lukis lukis sendiri.
so itu yang lambat sikit.
kalau ada bigshoot senang sikit.
tapi mahal.
wuu! 

ini oder daripada Cikgu Bob yang baru je menjadi ayah beberapa hari lepas ^^
selamat menjadi ayah ye.
and dye request nak 3 bib untuk baby nya.
jadi boleh lah kita sesukahaty
mendesign mengikut cantik cantik sendiri.
mihmih.

jadi harap cikgu Bob and baby nya suka ^^ 

harga bib : RM 15/piece

Baby bib (bee)

Baby Bib (Tweet tweet)

Baby bib (Mickey Mouse)


sekian ! ^^ 


link bersangkutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...